10 Originele Cadeautjes voor Valentijnsdag Onder 15 euro

Laatste update: 21 januari 2023

Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om je geliefde te verrassen met een uniek cadeau. Het hoeft echter niet altijd duur te zijn om iemand blij te maken. In dit artikel geven we 10 originele cadeautjes voor Valentijnsdag die je kunt geven voor minder dan 15 euro. Van geurige badzouten tot een zelfgemaakt kookboek, er is voor iedereen wel iets leuks te vinden. Laat je inspireren en verras je geliefde met een cadeau dat hij of zij nooit had verwacht!

1. Een zelfgemaakt kookboek met familie recepten

zelfgemaakt-kookboek

Een zelfgemaakt kookboek met familie recepten is een uniek en persoonlijk cadeau dat je kunt geven voor minder dan 15 euro. Je kunt recepten verzamelen van familieleden, vrienden of zelfs van internet en deze samenstellen in een mooi gebonden boek. Hierdoor heeft hij of zij altijd een stukje familiegeschiedenis in de keuken bij de hand. Je kunt het boek een persoonlijke touch geven door foto's van familieleden toe te voegen die met de recepten te maken hebben of door verhalen toe te voegen over de herkomst van de recepten. Zoals een recept van een familielid dat al generaties lang wordt doorgegeven of een recept dat je zelf hebt bedacht en dat speciaal voor hem of haar is. Daarnaast is het een leuke manier om samen te koken en herinneringen op te halen. Bovendien is het een cadeau dat hij of zij waarschijnlijk voor de lange termijn zal waarderen en gebruiken. Je kunt het boek zelf maken door een eenvoudig ontwerp te maken in een programma zoals Microsoft Word of online tools zoals Canva. Zo zorg je voor een uniek cadeau dat niet alleen binnen budget past, maar ook een persoonlijke touch heeft.

2. Een fotolijstje

fotolijstje

Geef hem of haar een fotolijstje waar hij een foto van jullie tweeën in kan zetten of een herinnering aan een speciaal moment. Dit is een leuk en persoonlijk cadeau waar hij of zij altijd aan jullie herinnerd wordt wanneer hij of zij het op een prominente plaats zet. Dit cadeau kost ongeveer €5.

3. Een zelfgemaakte kaart

kaart

Maak een zelfgemaakte kaart met een persoonlijke boodschap of een afbeelding die speciaal voor hem of haar is. Dit toont dat je tijd en moeite hebt gestoken in het cadeau en laat hem of haar weten hoeveel hij of zij voor je betekent. Dit cadeau kost ongeveer €3.

4. Een geurkaars

geurkaars

Een geurkaars is een cadeau dat zowel functioneel als decoratief is. Je kunt een kaars kiezen met een geur die hij of zij lekker vindt of met een geur die geassocieerd wordt met een speciaal moment. Dit cadeau is geschikt voor zowel hem als haar en kost ongeveer €10.

5. Een mok met een persoonlijke boodschap

mok

Een mok met een persoonlijke boodschap is een leuk en praktisch cadeau voor minder dan 15 euro. Je kunt een mok laten bedrukken met een boodschap of afbeelding die speciaal voor hem of haar is. Dit is een cadeau dat hij of zij waarschijnlijk elke dag zal gebruiken en aan jou zal denken.

6. Een sleutelhanger met zijn of haar naam

sleutelhanger

Een sleutelhanger met zijn of haar naam is een persoonlijk cadeau dat je kunt geven voor minder dan 15 euro. Je kunt een sleutelhanger laten graveren met zijn of haar naam of een bijzondere datum. Dit is een cadeau dat hij of zij waarschijnlijk altijd bij zich zal dragen en aan jou zal denken. Dit cadeau is geschikt voor zowel hem als haar.

7. Een geurige badzout

badzout

Een geurige badzout is een cadeau dat geschikt is voor iemand die graag een rustgevend bad neemt. Je kunt een badzout kiezen met een geur die hij of zij lekker vindt of die geassocieerd wordt met ontspanning. Dit cadeau kost ongeveer €5.

8. Een fotolijst met een speciaal foto

speciaal-fotolijst

Een fotolijst met een speciaal foto is een cadeau dat zowel persoonlijk als decoratief is. Je kunt een fotolijst kiezen in een stijl die bij zijn of haar interieur past en een foto plaatsen van een speciaal moment samen. Dit cadeau kost ongeveer €10 en is geschikt voor zowel hem als haar.

9. Een boeket bloemen met een persoonlijke boodschap

boeket-bloemen

Een boeket bloemen met een persoonlijke boodschap is een klassiek cadeau voor Valentijnsdag. Je kunt een boeket bloemen kiezen in zijn of haar favoriete kleuren en een boodschap toevoegen. Dit cadeau kost ongeveer €10.

10. Een parfum of aftershave van zijn of haar favoriete merk

parfum

Een parfum of aftershave van zijn of haar favoriete merk is een cadeau dat hij of zij waarschijnlijk vaak zal gebruiken. Je kunt een fles kiezen in een grootte die binnen het budget van 15 euro past.

© KadoKu.nl
KadoKu neemt voor de leuke cadeautips deel aan het Bol.com programma, een affiliate advertentieprogramma bedoeld om advertentiekosten te verdienen door te linken naar Bol.com en gerelateerde sites.